Blog

Ezen az blog oldalon számomra fontos témákkal szeretnék foglalkozni. Az esküvő fotózással kapcsolatban legtöbbször felmerülő kérdéssekre is szeretnék minél pontosabb és érthetőbb válaszokat adni. Szeretném ezzel is segíteni a szervezést, hiszen tudom, hogy egy ilyen esemény megszervezése nagyon sok időt és erőfeszítést igényel nem csak a pároktól, hanem sok esetben a családtól, barátoktól is. A mai világban a sok lehetőség közül elég nehéz a megfelelőt kiválasztani. Azok akik még nem rendelkeznek kellő tapasztalattal ezen a területen elvszhetnek ezek között.

Foglalkozni szeretnék itt a megfelelő helyszínválasztással, mikre érdemes figyelni, mitől lesz jó egy helyszín. A szolgáltatók kiválasztásánál is rengeteg kérdés merülhet fel. Rengeteg az esküvő fotós, mindenki máshogy dolgozik, de vannak alapvető dolgok amik teljesülése nélkül az adott szolgáltatót nem érdemes kiválasztani. A program kialakítása során is rengeteg kérdés merülhet fel a párok részéről.

Szeretném az évek alatt összegyűjtött tapasztalataimmal segíteni szervezést és ha lehet könyebbé is tenni azt, hogy minden pillanatát élvezzétek.

Örömmel ajánlok kollégákat is, akik munkájábam maradéktalanul megbízhattok, és akikkel én is könnyen és jól együtt tudok dolgozni, hiszen az is sokban hozzájárulhat a nagy napotokhoz, hogy a szolgáltatók már régóta ismerik egymást, tudják a másik hogy dolgozik és már fél szavakból is megértik egymást 🙂

Olvassátok hát blog bejegyzéseimet és kapjatok választ a Titeket foglalkoztató kérdésekre!

Tekintsétek meg esküvő fotós munkáimat itt