Timó & Gábor


Helyszín: Etyeki Czímeres Pálinka Háza
CM: Csizmadia Péter
Dj: Kiss Attila

Timó és Gábor egy nagyon kedves és vidám pár, akiket nagyon megszerettem. Nagy élmény volt az esküvőjük és  örülök, hogy engem ért a megtiszteltetés, hogy megörökíthettem Számukra.

Különnapos kreatív fotózásukat 3 nappal az esküvő előttre tervezték, amelyen egy új érvet is találtunk, hogy miért is jó dolog külön napon fotózni 😀 A ruha sajnos nem volt tökéletes, így a romantikus első pillantást el kellett halasztani és rohantunk a szalonba, ahol végül megtörtént az első pillantás, persze a legkevésbbé sem olyan formában, ahogy ők tervezték 🙂 De szerencsére ez sem szabhatott gátat a jókedvnek és egy kimerítő, kb 6 órás balatoni fotózás után éjfélre haza is értünk.

Az egyházi szertartás után a polgári következett, az Etyeki Czímeres Pálinka Házában , ahol gyönyörű környezetben mondták ki a Boldogító Igen-t 🙂 Már többször volt szerencsém itt fotózni és nagyon pozitív tapasztalataim vannak a helyszínnel. Az étel remek és nagyon segítőkészek voltak mindenben.  A buli igazán jó hangulatú volt és mindenki hihetetlen jól érezte magát.

Íme egy kis ízelitő 🙂